Skip to content

Perhoset

Perhonen on moderni komedia itsensä löytämisestä. Se on tarina ylisuorittavasta millenniaali-tyttärestä ja tämän yltiöoptimistisesta isästä. Yhden kesäisen viikonlopun aikana molempien kohellus saavuttaa lakipisteensä ja kulissit kaatuvat rytisten Seinäjoella,kun tango soi.

Kiitos elämä

Kiitos elämä on värikylläinen, rosoinen ja groteski komedia burnoutista. Ulosoton piinaama, rahaton ja asunnoton dj Emilia majailee lähiökerrostalon pannuhuoneessa, eikä myönnä ongelmiaan – itselleen tai muille. Emilian uskollinen bestis Pupsi koettaa tukea, mutta vaihtuvien trendien aallot meinaavat kaapata Pupsin välillä mukaansa. Emilian serkku Maria elää omassa menestyskuplassaan eikä huomaa miten hänen poikansa, 10-vuotias bisneshai PoseidonContinue reading ”Kiitos elämä”

Natatorium

Äiti tietää parhaiten.   Tuottaja: Sunna Guðnadóttir, Heather Millard, Julia Elomäki Tuotanto: Bjartsyn Films, Silver Screen, Tekele Productions

Räjähdysherkkä

Räjähdysherkkä on kolmen nuoren kertomus yksinäisyydestä, ulkopuolisuudesta, kiusaamisesta ja yhteenkuuluvuudesta. Koulukiusattu Meri, syrjäytynyt Janita ja somekohun uhri Kristian haaveilevat kostosta. Yllättäen karmiva projekti tuo mukanaan jotain, mitä he kaikkein eniten tarvitsevat: ystävyyttä.   Yhteistyössä: Yle, Film Tampere, Kirkon Mediasäätiö

Transport

Transport on kertomus Euroopan laajuisesta rikollisuudesta. Se kertoo tavallisista ihmisistä kovan paineen alla.    Yhteistyössä: YLE, Streamz, SVT, RÚV, DR, NRK, Business Finland, Belgian Federal Government’s Tax Shelter System & Belga Films Fund, Creative Europe MEDIA, NFTF, Suomen Elokuvasäätiö, Screen Flanders Yhteistuottaja: jonnydepony / Belgia Ehdokkuudet:  International Competition, Series Mania 2022 Nordisk Film & TVContinue reading ”Transport”

Huonot naiset

Huonot naiset on komedia, jossa yllättävät kuokkavieraat sotkevat hääjuhlien järjestelyt ja pistävät vipinää uinuvaan lappilaiseen pikkukylään.          

Palvelus

Lyhytelokuva isästä ja pojasta, sukupolvien kuilusta ja palveluksesta.     

Souturetki

Suomalainen järvimaisema, kaasupoltin ja Pepsi-bikinit.  

Lost Boys

Lost Boys on dokumenttielokuva kadotuksesta ja Kambodžan kaduille kadonneista kolmesta suomalaisesta miehestä.    Tuotanto: Helsinki-Filmi & Tekele Productions  

Eden

Ulla Heikkilän esikoiselokuva kertoo kesästä ja leiristä. Äkkirakastumiset, järisyttävät oivallukset, yllättävät ystävyydet ja yöjuoksut sävyttävät 15-vuotiaiden nuorten vimmaista ripariviikkoa.