OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat tarjota meille käsikirjoitusta tai ideaa, niin soita. Jos lähetät meille sähköpostia, niin toimita ensin lyhyt esittely itsestäsi, tiivis kuvaus projektista, jonka haluat esitellä sekä tieto siitä, oletko tarjonnut samaa projektia muille yhtiöille. Kiitos.


MIIA HAAVISTO

TUOTTAJA / OMISTAJA
+358 (0)50 527 7172
miia@tekele.fi

IMDB


Miia on yksi Suomen tuotteliaimmista tuottajista. Miia on tuottanut viime vuosina mm. elokuvat Eden, Miami, Tom of Finland, Tuntematon sotilas, Joulumaa, Tuulensieppaajat, Päin seinää ja Presidentintekijät. Koulutukseltaan Miia on juristi ja taiteiden kandidaatti.

Vuonna 2017 Miia perusti Tekele Productions Oy:n, jonka hän myös omistaa.


TIA  TALLI

TUOTTAJA / TOIMITUSJOHTAJA
+358 (0)45 631 7193
tia@tekele.fi

IMDB


Tia on ollut freelancerina elokuva- ja tv-alalla kaksitoista vuotta. Ennen Tekelettä hän toimi Yellow Film & Tv:n sairaaladraama Sykkeen tuottajana ja lopulta myös showrunnerina. Vuosikymmeneen mahtuu yhtiöitä kuten Helsinki-filmi, Filmiteollisuus Fine, Funny Films, Fake Production, Zodiak Entertainment, nimikkeitä tuotantopäälliköstä tuottajaan. Tia tuotti myös kansainvälisesti palkitun lyhytelokuvan Korsoteoria. Toimitusjohtajuus pienessä tuotantoyhtiössä antaa uudenlaisen näköalapaikan elokuva- ja tv-kentälle.


MARJA PIHLAJA

TUOTTAJA
+358 (0)40 735 2147
marja@tekele.fi

IMDB


Marja on Helsingissä asuva elokuva- ja televisiotuottaja. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitokselta. Marja on tuottanut useita lyhytelokuvia, joita on nähty mm. Visions du Réelissa, Karlovy Varyssa, Hot Docsissa, Aspen Shortsfestiillä, Palm Springsissä, Nordisk Panoramassa ja Tampere Film Festivalilla. Marja on sekä Berlinale Talents että Nordic Talents alumni ja vuodelle 2021 hänet valittiin EAVE Producers Workshopiin. Marja on kiinnostunut freeseistä ja ajassa kiinni olevista tarinoista ja ennen kaikkea uusista omaäänisista tekijöistä.


JULIA ELOMÄKI

TUOTTAJA
+358 (0)50 346 5717
julia@tekele.fi

IMDB

Julia on alunperin tamperelainen, nykyään helsinkiläistynyt tuottaja. Julia on valmistunut Taiteen maisteriksi Aalto- yliopistosta sekä medianomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Julia on tuottanut useita lyhytelokuvia sekä Elvis & Onerva –  nuorten elokuvan. 2020 Julia valittiin Nordic Talentsiin. Tuottamisen ohella hän on työskennellyt elokuvateatteri- ja levitystoiminnan parissa, sekä elokuvafestivaaleilla. Julia on innostunut erilaisista ja uusista näkökulmista.


IINA KESKINEN

TOIMISTOKOORDINAATTORI
+358 (0) 40 774 1700
iina@tekele.fi

TEKELE PRODUCTIONS

Vanha talvitie 19 A
00580 Helsinki, Finland
info@tekele.fi

+358 40 774 1700

LASKUTUSOHJEET PDF