threetwoeight-two

TEKELE ON SUOMALAINEN, VUONNA 2017 PERUSTETTU TUOTANTOYHTIÖ JOKA TUOTTAA PITKIÄ ELOKUVIA & TV-SARJOJA. YHTIÖN PERUSTAJA ON TUOTTAJA MIIA HAAVISTO.

HALUAMME TEHDÄ OIVALLISIA TEOKSIA KOTIMAISELLE & KANSAINVÄLISELLE YLEISÖLLE YHDESSÄ INNOSTUNEIDEN & OSAAVIEN TEKIJÖIDEN KANSSA.

tuotannossa

ELOKUVAT


MAALITAULU

LYHYTELOKUVA / MUSTA KOMEDIA / 8 MIN / 2019
Kauppareissu saa odottamattoman päätöksen, kun kaksi toisilleen ventovierasta miestä ottaa
toisistaan mittaa nyrkkien sijaan somevideoilla.


Ohjaus: ANTTI HEIKKI PESONEN
käsikirjoitus: ANTTI HEIKKI PESONEN

Festivaalit: Flickerfest International Short Film Festival, Nordisk Panorama, Milano Film Festival, Tampere Film Festival, Helsinki International Film Festival – R&A Shorts

IMDB

tuotannot

TUOTANNOSSA


LOST BOYS

DOKUMENTTI / 90 MIN


Ohjaus: JOONAS NEUVONEN & SADRI CETINKAYA
Tuotanto: HELSINKI-FILMI & TEKELE PRODUCTIONS


EDEN

FIKTIO / 90 min
Ulla Heikkilän esikoiselokuva kertoo kesästä ja leiristä. Äkkirakastumiset, järisyttävät oivallukset, yllättävät ystävyydet ja yöjuoksut sävyttävät 15-vuotiaiden nuorten vimmaista ripariviikkoa.


Käsikirjoitus / ohjaus: ULLA HEIKKILÄ

Tiedottaja Katja Viitalähde-Annala: katja.viitalahde@cestlavie.fi


PUPU & MAJOR TOM

LYHYTELOKUVA / 12 min
Lyhytelokuva kahdesta sisaruksesta, nuorisokodissa asuvasta Tuukasta ja hänen sijaiskodissa asuvasta siskostaan Lilistä. Tuukka lähtee eräänä yönä hakemaan siskoaan, jotta he voisivat elää taas yhdessä. Pupu ja Major Tom on osa Suomen elokuvasäätiön, Ylen ja AVEKin tukemaa Yhden yön juttu-hanketta.


Ohjaus: JANI ILOMÄKI

Käsikirjoitus: REETA RUOTSALAINEN

 

kehittelyssa

KEHITTELYSSÄ


TRANSPORT

TV DRAAMA / 8 x 50 min
Rikosdraama tavallisista ihmisistä, rahasta ja ruoasta. 

Yhteistyössä: YLE, Suomen elokuvasäätiö, Creative Europe MEDIA, SVT,  RÚV, DR, NRK, NFTF, Screen Flandrs, Belga Productions, DPG Media

Käsikirjoitus / ohjaus: AULI MANTILA

World sales: REINVENT STUDIOS


HUONOT NAISET

FIKTIO / 90 min
Käsikirjoitus: KAROLIINA LINDGREN & NIKLAS LINDGREN

yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat tarjota meille käsikirjoitusta tai ideaa, niin soita. Jos lähetät meille sähköpostia, niin toimita ensin lyhyt esittely itsestäsi, tiivis kuvaus projektista, jonka haluat esitellä sekä tieto siitä, oletko tarjonnut samaa projektia muille yhtiöille. Kiitos.


MIIA HAAVISTO

TUOTTAJA / OMISTAJA
+358 (0)50 527 7172
miia@tekele.fi

IMDB


Miia on yksi Suomen tuotteliaimmista tuottajista. Miia on tuottanut viime vuosina mm. elokuvat Miami, Tom of Finland, Tuntematon sotilas, Joulumaa, Tuulensieppaajat, Päin seinää ja Presidentintekijät. Koulutukseltaan Miia on juristi ja taiteiden kandidaatti.

Vuonna 2017 Miia perusti Tekele Productions Oy:n, jonka hän myös omistaa.


TIA  TALLI

TUOTTAJA / TOIMITUSJOHTAJA
+358 (0)45 631 7193
tia@tekele.fi

IMDB


Tia on ollut freelancerina elokuva- ja tv-alalla kaksitoista vuotta. Ennen Tekelettä hän toimi Yellow Film & Tv:n sairaaladraama Sykkeen tuottajana ja lopulta myös showrunnerina. Vuosikymmeneen mahtuu yhtiöitä kuten Helsinki-filmi, Filmiteollisuus Fine, Funny Films, Fake Production, Zodiak Entertainment, nimikkeitä tuotantopäälliköstä tuottajaan. Tia tuotti myös kansainvälisesti palkitun lyhytelokuvan Korsoteoria. Toimitusjohtajuus pienessä tuotantoyhtiössä antaa uudenlaisen näköalapaikan elokuva- ja tv-kentälle. On hienoa päästä mukaan yhtiön alkutaipaleella ja olla osana kasvua.


MARJA PIHLAJA

APULAISTUOTTAJA
+358 (0)40 735 2147
marja@tekele.fi

IMDB


Marja on Helsingissä asuva elokuva- ja televisiotuottaja. Hän valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitokselta. Marja on tuottanut useita lyhytelokuvia, joita on nähty mm. Visions du Réelissa, Karlovy Varyssa, Hot Docsissa, Aspen Shortsfestiillä, Palm Springsissä, Nordisk Panoramassa ja Tampere Film Festivalilla. Vuonna 2019 Marja valittiin osallistumaan sekä Berlinale Talents että Nordic Talents -koulutuksiin. Marja on kiinnostunut freeseistä ja ajassa kiinni olevista tarinoista ja ennen kaikkea uusista omaäänisista tekijöistä.


JULIA ELOMÄKI

APULAISTUOTTAJA
+358 (0)50 346 5717
julia@tekele.fi

IMDB

Julia on alunperin tamperelainen, nykyään helsinkiläistynyt tuottaja. Hän viimeistelee elokuvatuotannon maisteriopintojansa Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitoksella. Julia on valmistunut Taiteen kandidaatiksi Aalto yliopistosta sekä medianomiksi Tampereen ammattikorkealkoulusta. Julia on tuottanut useita lyhytelokuvia sekä kesäkuussa ensi-iltansa saavan Elvis & Onerva – elokuvan. Tuottamisen ohella hän on työskennellyt elokuvateatteri- ja levitystoiminnan parissa, sekä elokuvafestivaaleilla. Julia on innostunut uusista näkökulmista.

TEKELE PRODUCTIONS

Vanha talvitie 19 A
00580 Helsinki, Finland
info@tekele.fi

LASKUTUSOHJEET PDF