threetwoeight-two

TEKELE ON SUOMALAINEN, VUONNA 2017 PERUSTETTU TUOTANTOYHTIÖ JOKA TUOTTAA PITKIÄ ELOKUVIA & TV-SARJOJA. YHTIÖN PERUSTAJA & TOIMITUSJOHTAJA ON TUOTTAJA MIIA HAAVISTO.

HALUAMME TEHDÄ OIVALLISIA TEOKSIA KOTIMAISELLE & KANSAINVÄLISELLE YLEISÖLLE YHDESSÄ INNOSTUNEIDEN & OSAAVIEN TEKIJÖIDEN KANSSA.

tuotannossa

ELOKUVAT


MAALITAULU

LYHYTELOKUVA / MUSTA KOMEDIA / 8 MIN / 2019
Kauppareissu saa odottamattoman päätöksen, kun kaksi toisilleen ventovierasta miestä ottaa
toisistaan mittaa nyrkkien sijaan somevideoilla.


Ohjaus: ANTTI HEIKKI PESONEN
käsikirjoitus: ANTTI HEIKKI PESONEN

IMDB

tuotannot

TUOTANNOSSA


LOST BOYS

DOKUMENTTI / 90 MIN


Ohjaus: JOONAS NEUVONEN & SADRI CETINKAYA
Tuotanto: HELSINKI-FILMI & TEKELE PRODUCTIONS


EDEN

FIKTIO / 90 min
Ulla Heikkilän esikoiselokuva kertoo kesästä ja leiristä. Äkkirakastumiset, järisyttävät oivallukset, yllättävät ystävyydet ja yöjuoksut sävyttävät 15-vuotiaiden nuorten vimmaista ripariviikkoa.


Käsikirjoitus / ohjaus: ULLA HEIKKILÄ

Tiedottaja Katja Viitalähde-Annala: katja.viitalahde@cestlavie.fi

kehittelyssa

KEHITTELYSSÄ


TRANSPORT

TV DRAAMA / 8 x 50 min
Rikosdraama tavallisista ihmisistä, rahasta ja ruoasta. Englanniksi:

Yhteistyössä: YLE, Suomen elokuvasäätiö, Creative Europe MEDIA, SVT,  RÚV, DR, NRK

Käsikirjoitus / ohjaus: AULI MANTILA


HUONOT NAISET

FIKTIO / 90 min
Käsikirjoitus: KAROLIINA LINDGREN & NIKLAS LINDGREN

yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat tarjota meille käsikirjoitusta tai ideaa, niin soita. Jos lähetät meille sähköpostia, niin toimita ensin lyhyt esittely itsestäsi, tiivis kuvaus projektista, jonka haluat esitellä sekä tieto siitä, oletko tarjonnut samaa projektia muille yhtiöille. Kiitos.


MIIA HAAVISTO

TUOTTAJA / TOIMITUSJOHTAJA
+358 (0)50 527 7172
miia@tekele.fi

IMDB


Miia on yksi Suomen tuotteliaimmista tuottajista. Miia on tuottanut viime vuosina mm. elokuvat Miami, Tom of Finland, Tuntematon sotilas, Joulumaa, Tuulensieppaajat, Päin seinää ja Presidentintekijät. Koulutukseltaan Miia on juristi ja taiteiden kandidaatti.

Vuonna 2017 Miia perusti Tekele Productions Oy:n, jonka hän myös omistaa.


MARJA PIHLAJA

APULAISTUOTTAJA
+358 (0)40 735 2147
marja@tekele.fi

IMDB


Marja on helsinkiläinen tuottaja ja elokuvantekijä. Marja on opiskellut elokuva- ja televisiotuottamista Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitoksella ja TAMK:ssa. Ennen elokuvaopintojaan Marja opiskeli Tampereen yliopistossa pääaineenaan historia. Marja on tuottanut useita lyhytelokuvia, joita on nähty mm. Karlovy Varyssa, Aspen Shortsfestillä, Palm Springsissä, Nordisk Panoramassa ja Tampere Film Festivalilla. Marja on kiinnostunut freeseistä ja ajassa kiinni olevista tarinoista ja ennen kaikkea uusista omaäänisistä tekijöistä.


JULIA ELOMÄKI

APULAISTUOTTAJA
+358 (0)50 346 5717
julia@tekele.fi

IMDB

Julia on alunperin tamperelainen, nykyään helsinkiläistynyt tuottaja. Hän viimeistelee elokuvatuotannon maisteriopintojansa Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitoksella. Julia on valmistunut Taiteen kandidaatiksi Aalto yliopistosta sekä medianomiksi Tampereen ammattikorkealkoulusta. Julia on tuottanut useita lyhytelokuvia sekä kesäkuussa ensi-iltansa saavan Elvis & Onerva – elokuvan. Tuottamisen ohella hän on työskennellyt elokuvateatteri- ja levitystoiminnan parissa, sekä elokuvafestivaaleilla. Julia on innostunut uusista näkökulmista.

TEKELE PRODUCTIONS

Vanha talvitie 19 A
00580 Helsinki, Finland
info@tekele.fi

LASKUTUSOHJEET PDF