threetwoeight-two

TEKELE ON SUOMALAINEN, VUONNA 2017 PERUSTETTU TUOTANTOYHTIÖ JOKA TUOTTAA PITKIÄ ELOKUVIA & TV-SARJOJA. YHTIÖN PERUSTAJA ON TUOTTAJA MIIA HAAVISTO.

HALUAMME TEHDÄ OIVALLISIA TEOKSIA KOTIMAISELLE & KANSAINVÄLISELLE YLEISÖLLE YHDESSÄ INNOSTUNEIDEN & OSAAVIEN TEKIJÖIDEN KANSSA.

tuotannossa

TUOTANNOT


TRANSPORT

TV DRAAMA / 8 x 45 MIN / 2022

Rikosdraama tavallisista ihmisistä, rahasta ja ruoasta.

Yhteistyössä: YLE, Streamz, SVT, RÚV, DR, NRK, Business Finland, Belgian Federal Government’s Tax Shelter system and Belga Films Fund, Creative Europe MEDIA, NFTF, Suomen Elokuvasäätiö, Screen Flanders


Käsikirjoitus / Ohjaus: AULI MANTILA

Yhteistuottaja: Jonnydepony / Belgia

Ehdokkuudet: International Competition / Series Mania 2022, Nordisk Film & TV Fond Prize / Gothenburg Film Festival 2022

IMDB


HUONOT NAISET

KOMEDIA / 96 MIN / 2022

Komedia lappilaisista hääjuhlista ja niiden yllättävistä kuokkavieraista.


Käsikirjoitus: KAROLIINA LINDGREN, NIKLAS LINDGREN
Ohjaus: NIKLAS LINDGREN

Levittäjä: SF Studios

IMDB


PALVELUS

LYHYTELOKUVA / 15 MIN / 2022

Lyhytelokuva isästä ja pojasta, sukupolvien kuilusta ja palveluksesta.


Käsikirjoitus / Ohjaus: MIKKO MÄKELÄ

Festivaalit: Tampere Film Festival


SOUTURETKI

LYHYTELOKUVA / 13 MIN / 2021

Suomalainen järvimaisema, kaasupoltin ja Pepsi-bikinit.


Käsikirjoitus: ANNA BROTKIN
Ohjaus: ALEKSI DELIKOURAS

Festivaalit: Tampere Film Festival, Brest Film Festival, Encounters Film Festival

IMDB


LOST BOYS

DOKUMENTTI / 90 MIN / 2020

LOST BOYS on dokumenttielokuva kadotuksesta ja Kambodžan kaduille kadonneista kolmesta suomalaisesta miehestä. Heistä Jani tunnetaan Reindeerspotting – pako Joulumaasta – dokumenttielokuvan (2010) päähenkilönä ja Joonas sen ohjaajana. Lost Boys -elokuvan päähenkilö on Joonas itse.


Ohjaus: JOONAS NEUVONEN & SADRI CETINKAYA
Tuotanto: HELSINKI-FILMI & TEKELE PRODUCTIONS

IMDB


EDEN

FIKTIO / 90 min / 2020
Ulla Heikkilän esikoiselokuva kertoo kesästä ja leiristä. Äkkirakastumiset, järisyttävät oivallukset, yllättävät ystävyydet ja yöjuoksut sävyttävät 15-vuotiaiden nuorten vimmaista ripariviikkoa.


Käsikirjoitus / ohjaus: ULLA HEIKKILÄ

Tiedottaja Katja Viitalähde-Annala: katja.viitalahde@cestlavie.fi

IMDB


PUPU 

LYHYTELOKUVA / 12 min / 2020
Lyhytelokuva kahdesta sisaruksesta, nuorisokodissa asuvasta Tuukasta ja hänen sijaiskodissa asuvasta siskostaan Lilistä. Tuukka lähtee eräänä yönä hakemaan siskoaan, jotta he voisivat elää taas yhdessä. Pupu ja Major Tom on osa Suomen elokuvasäätiön, Ylen ja AVEKin tukemaa Yhden yön juttu-hanketta.


Ohjaus: JANI ILOMÄKI

Käsikirjoitus: REETA RUOTSALAINEN

Festivaalit: Brest International Film Festival

IMDB


MAALITAULU

LYHYTELOKUVA / MUSTA KOMEDIA / 8 MIN / 2019
Kauppareissu saa odottamattoman päätöksen, kun kaksi toisilleen ventovierasta miestä ottaa
toisistaan mittaa nyrkkien sijaan somevideoilla.


Ohjaus: ANTTI HEIKKI PESONEN
käsikirjoitus: ANTTI HEIKKI PESONEN

Festivaalit: Flickerfest International Short Film Festival, Nordisk Panorama, Milano Film Festival, Tampere Film Festival, Helsinki International Film Festival – R&A Shorts

IMDB

tuotannot

TUOTANNOSSA


POMMINVARMA

NUORTEN SARJA 8 x 15 min


Käsikirjoitus / ohjaus: PILKE SALO, JANNE J. VANHANEN, MILLA TUOKKOLA

Ohjaaja: PETRA LUMIOKSA

Yhteistyössä: YLE

yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat tarjota meille käsikirjoitusta tai ideaa, niin soita. Jos lähetät meille sähköpostia, niin toimita ensin lyhyt esittely itsestäsi, tiivis kuvaus projektista, jonka haluat esitellä sekä tieto siitä, oletko tarjonnut samaa projektia muille yhtiöille. Kiitos.


MIIA HAAVISTO

TUOTTAJA / OMISTAJA
+358 (0)50 527 7172
miia@tekele.fi

IMDB


Miia on yksi Suomen tuotteliaimmista tuottajista. Miia on tuottanut viime vuosina mm. elokuvat Eden, Miami, Tom of Finland, Tuntematon sotilas, Joulumaa, Tuulensieppaajat, Päin seinää ja Presidentintekijät. Koulutukseltaan Miia on juristi ja taiteiden kandidaatti.

Vuonna 2017 Miia perusti Tekele Productions Oy:n, jonka hän myös omistaa.


TIA  TALLI

TUOTTAJA / TOIMITUSJOHTAJA
+358 (0)45 631 7193
tia@tekele.fi

IMDB


Tia on ollut freelancerina elokuva- ja tv-alalla kaksitoista vuotta. Ennen Tekelettä hän toimi Yellow Film & Tv:n sairaaladraama Sykkeen tuottajana ja lopulta myös showrunnerina. Vuosikymmeneen mahtuu yhtiöitä kuten Helsinki-filmi, Filmiteollisuus Fine, Funny Films, Fake Production, Zodiak Entertainment, nimikkeitä tuotantopäälliköstä tuottajaan. Tia tuotti myös kansainvälisesti palkitun lyhytelokuvan Korsoteoria. Toimitusjohtajuus pienessä tuotantoyhtiössä antaa uudenlaisen näköalapaikan elokuva- ja tv-kentälle.


MARJA PIHLAJA

TUOTTAJA
+358 (0)40 735 2147
marja@tekele.fi

IMDB


Marja on Helsingissä asuva elokuva- ja televisiotuottaja. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitokselta. Marja on tuottanut useita lyhytelokuvia, joita on nähty mm. Visions du Réelissa, Karlovy Varyssa, Hot Docsissa, Aspen Shortsfestiillä, Palm Springsissä, Nordisk Panoramassa ja Tampere Film Festivalilla. Marja on sekä Berlinale Talents että Nordic Talents alumni ja vuodelle 2021 hänet valittiin EAVE Producers Workshopiin. Marja on kiinnostunut freeseistä ja ajassa kiinni olevista tarinoista ja ennen kaikkea uusista omaäänisista tekijöistä.


JULIA ELOMÄKI

TUOTTAJA
+358 (0)50 346 5717
julia@tekele.fi

IMDB

Julia on alunperin tamperelainen, nykyään helsinkiläistynyt tuottaja. Julia on valmistunut Taiteen maisteriksi Aalto- yliopistosta sekä medianomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Julia on tuottanut useita lyhytelokuvia sekä Elvis & Onerva –  nuorten elokuvan. 2020 Julia valittiin Nordic Talentsiin. Tuottamisen ohella hän on työskennellyt elokuvateatteri- ja levitystoiminnan parissa, sekä elokuvafestivaaleilla. Julia on innostunut erilaisista ja uusista näkökulmista.


IINA KESKINEN

TOIMISTOKOORDINAATTORI
+358 (0) 40 774 1700
iina@tekele.fi

TEKELE PRODUCTIONS

Vanha talvitie 19 A
00580 Helsinki, Finland
info@tekele.fi

+358 40 774 1700

LASKUTUSOHJEET PDF